уторак, 22. мај 2018.

Дан отворених врата и отворених срца

      Након различитих активности, као учесници у пројекту"Подстицање демократске културе у школама" кога финансира Савет Европе уз подршку МПНТР, 21. маја 2018. године у градском парку, организовали смо  манифестацију под називом " Дан отворених врата и отворених срца".    
    Гостопримство је тога дана указано представнику пројекта Кристијану Рајковићу, председнику општине Горану Младеновићу, члану Општинског већа за образовање Марку Младеновићу, ученицима основних школа са територије наше општине и малишанима Дечијег вртића"Пчелица". 
    Ову манифестацију  су организовали ученици наше школе предвођени учитељима, наставницима и школским тимом задуженим за спровођење овог пројекта у нашој школи. Улицама града у оквиру ове манифестације продефиловало је преко 600 ученика школе од првог до осмог разреда.
          Своја велика срца, тог дана, отворили су сви они који су својом песмом, игром и звуком трубе улепшали дан грађанима Владичиног Хана и својим вршњацима, а све у циљу подстицања демократске културе у образовању и поштовања разноликости.